"Vandaag is onze mooie maxam garagepoort geplaatst. Eerlijk gezegd was ik in het begin wat achterdochtig door de extreem lage prijs ten opzichte van de concurrentie. Dit was nergens voor nodig want de sympathieke Kirtan is elke belofte nagekomen... De vriendelijke monteurs hebben mijn oude poort gedemonteerd, de nieuwe poort vakkundig gemonteerd en alles na de werkzaamheden mooi opgekuist. Het vergeten codepaneel werd onmiddellijk nagebracht door een extra monteur zodat de poort meteen na montage kon worden opgeleverd. ‘s Avonds kwam Kirtan langs om samen met ons de poort te controleren. Toen bleek dat er een verkeerd motortype gemonteerd was werd deze motor nog dezelfde avond (binnen de 2u) vervangen door het juiste type... Kortom topservice, toppoort voor een superprijs. Wij zijn superblij met onze aankoop en kunnen verkoper Kirtan samen met zijn Maxam poorten aan iedereen aanbevelen..."

Dieter Jacobs

"Maxam garagepoort laten zetten en zeer tevreden.Goede kwaliteit en snelle service.Dank u"

marc vangoidtsenhoven

"Beste , wij zijn uiteraard op bouwvak vakantie, om onze klanten tevreden te stellen en zijn problemen te verhelpen hebben wij een service monteur op stand-by. Onder u e-mail adres kunnen we uw gegevens niet terug vinden. Gelieve ons een mail te sturen met uw gegevens en factuur nummer naar info@maxamgaragepoorten.be Dan zorgen wij zo snel mogelijk een afspraak in te plannen om uw probleem te verhelpen. Met vriendelijke groeten, Maxam garagepoorten Zaakvoerder"

Zaakvoerder

"Garagepoort geplaatst via onderaannemer in Lanaken in België (Aluxmax). Prijs poort € 2.894 Na 1 maand is poort stuk - mechanisme werkt niet meer en poort is uit het railsysteem. We proberen zowel contact te leggen met onderaannemer als met Maxam. Onmogelijk om boodschap na te laten. Ook bij Maxam geen reactie. Verlofperiode is zeker een argument maar voor een kwaliteitsfirma zou er een back-up moeten zijn."

ursula Quadpeerds-Geelen

"Gisteren een sectionalepoort geplaats door Maxam garagepoorten. Wat zijn we blij met ons nieuwe poort. Alles mooi en netjes geplaatst en afgewerkt. Bedankt namens familie Cicak"

Tatjana Cicak

"Gisteren een sectionalepoort geplaats door Maxam garagepoorten. Wat zijn we blij met ons nieuwe poort. Alles mooi en netjes geplaatst en afgewerkt. Bedankt namens familie Cicak"

Tatjana Cicak

"Heb een zijdelinkse sectionaalpoort laten plaatsen door MAXAM wat niet evident is. Wat prijs en kwaliteit betreft , kan je geen betere vinden , komt zijn afspraken perfect na. Door zijn drukke agenda heeft men de poort zelfs op een zondagnamiddag komen plaatsen , weet niet welke andere dat zou doen. Na het plaatsen van de poort , alles mooi proper gemaakt , oude poort meegenomen , zoals afgesproken. Een nieuwe poort nodig ? 1 adres MAXAM , mooi afgewerkt Kirtan is pietje precies . Nogmaals bedankt man , en de beste reclame is die van een tevreden klant."

Patrick Claeys

"Onlangs was ik op zoek naar een garagepoort voor mijn bijgebouw. Na een volledig onderzoek ben ik bij MAXAM terecht gekomen. Tijdens het éérste gesprek stond ik al versteld van de deftige uitleg die ik kreeg aangaande de poort en de mogelijkheden. Ik heb dan maar geopteerd voor een MAXAM poort en dit uit een palet van 9 concurenten. Nu de poort er staat kan ik iedereen aanraden om met MAXAM in zee te gaan. Als u ergens anders gaat krijgt u zeker geen betere kwaliteit voorgeschoteld gezien hun producten top zijn (Ik denk aan motor en alle toebehoren.....),wat wel zeker is, is dat u bij de concurentie duurder uitkomt voor hetzelfde. Aangaande de communicatie met MAXAM, daar heb ik weer niets negatiefs op te melden ook al moet ik erbij vermelden dat ik zeker niet hun gemakkelijkste klant ben (sorry daarvoor). Als ik morgen terug een nieuwe poort nodig heb dan kom ik zeker hier terug. Ik ben UITERST tevreden. Dank U MAXAM !!!"

Gats

"woensdag offerte gekregen en zondags deur geplaatst. het is kwaliteit wat er geleverd is en de monteur weet waar hij mee bezig is. dus in een woord geweldig."

van der staaij

"Hallo Vandaag geweldige ervaring gehad.Heb een weekje geleden offerte gevraagd bij MAXAM poorten.Eerst een echt vriendelyke man, naam Kirtan thuis gehad voor opmeten poort?Wat een aangename man was dat,een luisterent oor naar wat we wensten.Nam echt de tijd om ons alles op een duidelyke en verstaanbare manier uit te leggen hoe alles in zijn werk ging.Daarvoor een Dikke merci Kirtan.Vandaag Terug medewerker bij ons thuis om poort te plaatsen.Wat een genot om te zien hoe vlot alles ging,proper en secuur afgewerkt,daarna alles opgekuist en terug een goede uitleg hoe alles werkte.Een welgemeende dank u B.Uysal.Dus kan alleen nog zeggen:Niet twijfelen en je bent aan het juiste adres en niet te evenaren. Groetjes Familie De Buck - Masson Zien elkaar zeker terug"

De Buck Rudy

"Onlangs garagepoort geplaatst door Maxam Garagedeuren.In een woord geweldig.Afspraken 100 % nagekomen.Ook chapeau voor de monteur van Maxam. Heren hartelijk dank."

Duchateau

"Net onze nieuwe garagepoort laten installeren door Maxam garagepoorten. We zijn er super blij mee ☺. Hartstikke bedankt voor de goede service!!"

Nassira

"In een woord: "Chapeau"."

Theo Maes

""Wij hebben garagedeuren bij Maxam gekocht. De installatie liep precies volgens afspraak. Ze waren pietje secuur in de afwerking. De buren die normaal iets te zeiken hebben, want hun hebben altijd veel beter en zien alleen maar fouten bij anderen, konden niets afkraken...................En hebben uit jaloezie zelf ook maar een garagedeur besteld.""

Hans Manders

"Kirtan , Bedankt voor het geleverde werk en tot de volgende werf."

Scala bvba

"Malam een aanrader prijs kwaliteit de beste(na verschillende bestekken). Korte levertijd en een excellente sevice. Werkmensen van MAXIM waren vriendelijk en hadden geen moeite om de vragen te beantwoorden, mooie afwerking en een goeie naservice. Bedankt Maxim."

A&B SERVICE BVBA

"xkttxnbybnhbsbhfqppsufo, http://www.fsrovtklsv.com/ lskelgjkqd"

mdzrqrixlh

"ehfjmnbybnhbsbhfqppsufo, <a href="http://www.xmopakwjbg.com/">lhdyrcosct</a>"

rmhcupmcjo

"gbxchnbybnhbsbhfqppsufo, <a href="http://www.xgrmtwqpzj.com/">pjcqsvkemh</a>"

kkdpxocmum

"xbnexnbybnhbsbhfqppsufo, http://www.xdnjtvlgzf.com/ pvusnjtbnu"

zxgrkwboqs

"Ik kan Maxam garagedeuren bij iedereen aanbevelen, de verkoop plaatsing en nazorg verdient een compliment. Ik had een beperking in de ruimte omdat ik een inpandige garage heb en alleen Maxam garagedeuren maakte daar geen enkel probleem van, de andere leveranciers probeerden me iets te verkopen wat ik helemaal niet wilde. Het voordeel is dat Maxam de poort ter plaatse passend maakt aan de situatie en en dus niet pasklaar in een pakket aanlevert, dit kost wel extra tijd maar het resultaat mag er zijn. Ik ben zelf heel tevreden en krijg complimenten van vrienden kennissen en buren."

jack

"Wij hebben via internet een aantal offertes aangevraagd voor het plaatsen van een nieuwe garagedeur Maxam garagedeuren kwam bij ons het beste over. Niet alleen door de duidelijke offerte en het prijskaartje maar ook het telefonisch contact gaf meteen een goed gevoel. De garagedeur werd geplaatst zoals afgesproken met weinig overlast en schoon werk! Ik ben zelf ondernemer geweest en herken bepaalde positieve eigenschappen en kan nu óók achteraf zeggen dat ik voor het juiste bedrijf heb gekozen. We wensen je veel zakelijk succes toe. Fam. Goudbeek"

rudy goudbeek

"Ons probleem was de stijl van ons huis. Maar dat heeft Heer Kirtan prima opgelost met een mooie garagedeur in de juiste kleur die precies bij ons huis past. Ook handig is dat je via de site al een idee kunt krijgen van jouw deur. Wij waren direct enthousiast en de levering is daarne ook geheel volgens afspraak verlopen."

Erwin Van Kan

"Wij hebben recentelijk 3 garagepoorten gekocht bij Maxam Garagedeuren in Geleen, we zijn erg tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs."

Bert Goyens

Ook tevreden over ons? Laat hieronder uw referentie achter.

Niet verplicht veld.

Typ onderstaande tekst over, ter verificatie.
Reload page for captcha